Bezár
Kezdőlap Online könyvesbolt III. sorozat: Egyházi kórusművek Liturgikus kórusművek az egyházi évre – teljes, gyűjteményes kötet

Liturgikus kórusművek az egyházi évre – teljes, gyűjteményes kötet

Közreadja: Mezei János

2 500 Ft

2014. októberében jelent meg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Egyházzenei Kutatócsoportja és a Magyar Egyházzenei Társaság gyűjteményes kiadványa “Liturgikus kórusművek ez egyházi évre” címmel, amely alig egy fél év alatt elfogyott. Most (2018. júniusában) ismét kiadásra került, változatlan tartalommal.

Az 1 éves MET-tagság megvásárlásával a saját kiadványainból kezdvezményt biztosítunk.

Leírás

A több mint 400 oldalas kötetben könnyű és középnehéz többszólamú kórusművek találhatók az egyházi év szerinti rendben, fordításokkal és liturgikus alkalmazási javaslatokkal. A tételek részben az Egyházzenei Tanszék eddigi kiadványaiból valók – melyek eddig főként szerzők, korok és műfajok szerinti válogatásban jelentek meg –, részben más forrásokból: az Eperjesi Graduálból és a ReZeM kiadványaiból. Sok köztük a magyar nyelvű tétel, mivel a kiadvány elsősorban a hazai egyházi iskoláknak, kántorképző tanfolyamoknak és egyházi kórusoknak készült, valamennyi keresztény/keresztyén felekezet igényeit figyelembe véve.

További információk

Tömeg 1,43 kg
Méretek 30,5 × 21,5 × 3,5 cm