Bezár

MET könyvesbolt

Nyitva tartás:

szerda: 11:00 – 14:00
A nyári időszakban (június-augusztus) csak előre egyeztetett időben! Kérem írjon vagy hívjon az alábbi elérhetőségek egyikén.


Kapcsolat

Werner Ágnes:
bolt@egyhazzene.hu; met@egyhazzene.hu;
+36 (30) 659 4544


Cím:

1064 Bp., Vörösmarty u. 35. III. em., 318-as szoba

Fizetési és szállítási információk

Fizetés

A megrendeléseket személyes átvétel lehetőségével készpénzben tudják kifizetni, illetve házhoz-, és csomagautomatába szállítás esetén banki átutalással vagy online bankkártyával.

A Magyar Egyházzenei Társaság tagjainak a Társaságunk által kiadott könyvekből 20% kedvezményt biztosítunk.

Szállítás

  • Magyar Postával
    A megrendelés leadása után munkatársunk elküldi Önnek Társaságunk bankszámlaszámát és banki adatait a fizetendő pontos összeggel együtt. (A fizetendő összeg a könyvek ellenértékét és a postázási költséget is tartalmazza.) A szállítási költség a megrendelt termékek alapján (súly, méret)  a Magyar Posta mindenkori díjszabása alapján kerül kiszámításra.  – erről külön emailben értesítjük.

A termékeket az összeg számlánkra érkezése után postázzuk a megdott címre. 

  • FOXPOST csomagautomatával

Megrendeléseit átveheti FOXPOST csomagautomatákon keresztül is. Csak válassza ki az Önhöz legközelebb eső FOXPOST csomagautomatát.

Mikor megrendelése bekerül a FOXPOST rendszerébe, automata értesítőben megkapja csomagazonosítóját. Ezt felhasználva a www.foxpost.hu weboldalán nyomon követheti csomagja státuszát.

Ha a csomagja megérkezett a kiválasztott átvételi pontra, SMS-ben és/vagy e-mailben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi kóddal csak Ön nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

Ezért kérjük, hogy érvényes adatokat adjon meg! 

A csomagok átvételére 3 nap áll rendelkezésére.

A FOXPOST esetében kétféle fizetési mód lehetséges: banki átutalással előre illetve bankkártyával a helyszínen. A FOXPOST átvételi módnál csak bankkártyával tud fizetni.

Átvételi helyek – csomagautomaták

  • Foxpost házhozszállítással

Személyes átvétel

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Egyházzene Tanszékének Jegyzetboltjában (Régi Zeneakadémia, 1064 Bp,. Vörösmarty u. 35. III. emelet 318.)
nyitvatartási időben (szerda 11-14 óra között) vagy előre egyeztetett időpontban esetleg máskor is van rá lehetőség.