Bezár

Fizetési és szállítási információk

Fizetés

A megrendeléseket személyes átvétel lehetőségével készpénzben tudják kifizetni, illetve házhoz-, és csomagautomatába szállítás esetén banki átutalással. (Online bankkártyás fizetés HAMAROSAN!) 

Banki adataink:

Magyar Egyházzenei Társaság
OTP 11705008-20428790

A Magyar Egyházzenei Társaság tagjainak a Társaságunk által kiadott könyvekből 20% kedvezményt biztosítunk.

Szállítás

Magyar Postával

A megrendelés leadása után munkatársunk elküldi Önnek Társaságunk bankszámlaszámát és banki adatait a fizetendő pontos összeggel együtt. (A fizetendő összeg a könyvek ellenértékét és a postázási költséget is tartalmazza.) A szállítási költség a megrendelt termékek alapján (súly, méret)  a Magyar Posta mindenkori díjszabásaalapján kerül kiszámításra. 

A termékeket az összeg számlánkra érkezése után postázzuk a megdott címre. 

FOXPOST csomagautomaták

Megrendeléseit átveheti FOXPOST csomagautomatákon keresztül is. Csak válassza ki az Önhöz legközelebb eső FOXPOST csomagautomatát.

Mikor megrendelése bekerül a FOXPOST rendszerébe, automata értesítőben megkapja csomagazonosítóját. Ezt felhasználva a www.foxpost.hu weboldalán nyomon követheti csomagja státuszát.

Ha a csomagja megérkezett a kiválasztott átvételi pontra, SMS-ben és/vagy e-mailben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi kóddal csak Ön nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

Ezért kérjük, hogy érvényes adatokat adjon meg! 

A csomagok átvételére 3 nap áll rendelkezésére.

A FOXPOST esetében kétféle fizetési mód lehetséges: banki átutalással előre illetve bankkártyával a helyszínen. A FOXPOST átvételi módnál csak bankkártyával tud fizetni.

Csomagautomatás átvétel és előre utalás esetén 860,-Ft a szállítási költség, automatánál utánvéttel átvéve pedig 1050,-Ft.

Átvételi helyek – csomagautomaták

FoxPost futárszolgálat – házhozszállítás

1600,- forint ellenében a FoxPost házhoz is szállítja a csomagokat. Házhozszállítás utánvéttel 1790,-Ft

Személyes átvétel

Könyvesboltunkban (Régi Zeneakadémia, 1064 Bp,. Vörösmarty u. 35.) nyitvatartási időben (péntek 13-17 óra között) de előre egyeztetett időpontban máskor is van rá lehetőség.