Bezár

Fizetési és szállítási információk

Fizetés

A megrendeléseket személyes átvétel lehetőségével készpénzben tudják kifizetni, illetve házhoz-, és csomagautomatába szállítás esetén banki átutalással.

Bankkártyás fizetési mód esetén az OTP Mobil Kft. által biztosított egyszerű és biztonságos SimplePay* online fizetési rendszerén keresztül történik a fizetés.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatások keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt A SimplePay tranzakciókat folyamatosan figyeli és nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. Minden tranzakció biztonságos és kódolt csatornán kerül lebonyolításra. A MET webshopja bankkártya információkat nem tárol. A vásárlás a fizetési szolgáltató weboldalán történik, a fizetés végezetével a rendszer automatikusan visszairányítja webáruházunkba. A Simple Pay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel tőle független és védett olddal. A SimplePay Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban a vevőt az OTP Mobil Kft.-vel szemben külön díj nem terheli. A kárytabirtokosok számára az internetes fizetés díjmentes!

Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, Maestro*.

* Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni.

Banki adataink:

Magyar Egyházzenei Társaság
OTP 11705008-20428790

IBAN: HU48117050082042879000000000
BIC: OTPVHUHB

A Magyar Egyházzenei Társaság tagjainak a Társaságunk által kiadott könyvekből 20% kedvezményt biztosítunk.

Szállítás

FOXPOST csomagautomaták

Megrendeléseit átveheti FOXPOST csomagautomatákon keresztül is. Csak válassza ki az Önhöz legközelebb eső FOXPOST csomagautomatát.

Mikor megrendelése bekerül a FOXPOST rendszerébe, automata értesítőben megkapja csomagazonosítóját. Ezt felhasználva a www.foxpost.hu weboldalán nyomon követheti csomagja státuszát.

Ha a csomagja megérkezett a kiválasztott átvételi pontra, SMS-ben és/vagy e-mailben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi kóddal csak Ön nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

Ezért kérjük, hogy érvényes adatokat adjon meg! 

A csomagok átvételére 3 nap áll rendelkezésére.

A FOXPOST esetében kétféle fizetési mód lehetséges: banki átutalással előre illetve bankkártyával a helyszínen. A FOXPOST átvételi módnál csak bankkártyával tud fizetni.

Csomagautomatás átvétel és előre utalás esetén 1150,-Ft a szállítási költség, automatánál utánvéttel átvéve pedig 1350,-Ft.

Átvételi helyek – csomagautomaták

FoxPost futárszolgálat – házhozszállítás

2400,- forint ellenében a FoxPost házhoz is szállítja a csomagokat. Házhozszállítás utánvéttel 2490,-Ft

Személyes átvétel

Könyvesboltunkban (Régi Zeneakadémia, 1064 Bp,. Vörösmarty u. 35.) nyitvatartási időben (kedd-szerda-csütörtök-péntek 10-15 óra között) de előre egyeztetett időpontban máskor is van rá lehetőség.

Magyar Posta

Házhozszállítás csomagként, 2650,-Ft-tól. A Magyar Posta aktuális díjszabása szerint.